Warszawska restauracja indyjska oferuje tradycyjne dania hinduskie. Lokal posługuje się znanymi od pokoleń przepisami oraz wyposażony jest w gliniany piec tandoor, w którym temperatura pieczenia przekracza 280 stopni Celsjusza. Przyrządzane w nim potrawy są wyjątkowo chrupiące i aromatyczne. Na stronie internetowej mandalarestaurants.com przedstawiono więcej informacji na temat menu i inspiracji kulinarnych lokalu.
Klienci chętnie zamawiają pikantno-kwaśne curry z cytryną, kolendrą i serem paneer, masalę z kurczakiem tikka i pieczone cząstki pomidora macerowane w zaprawie z orzechów nerkowca, cebuli, papryki i jabłka. Kuchnia indyjska w Warszawie cieszy się dużą popularnością. Restauracja przyciąga zarówno stałych mieszkańców, jak i turystów. Istnieje możliwość dostawy potraw pod dowolnie wskazany na terenie stolicy adres i rezerwacji stolika online. W menu dostępne są także okra w cieście z mąki z soczewicy, samosa z wegetariańskim farszem i pieczone mięso łososia macerowane w sosie jogurtowym.
Firmy według kategorii
Atrakcje turystyczne i noclegi
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Katalog produktów i usług dla każdego
Usługi remontowo-budowlane
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług